Hvem er Maia?

Jeg er uddannet Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed. Siden 2018 har jeg arbejdet med kostvejledning. Jeg kostvejleder med afsæt i kognitiv adfærdsterapi samt compassion fokuseret terapi. Derudover benytter jeg tilgangen ”Intuitive Eating”, som er ideel til dig, der vil lære at spise efter sult og mæthed igen. Tilgangen rummer langt mere end dette, herunder kropsaccept, normalisering af mad, følelsesmæssig spisning etc.

Dit forløb bliver tilpasset efter dig og i overensstemmelse med dine mål.
Jeg benytter den kognitive adfærdsterapi, da med denne kan vi sammen få en indblik i dine tanker, følelser, adfærd og hvordan det hænger sammen med kroppen. Med KAT går vi et skridt dybere ned i hvorfor du handler som du gør og hvordan vi kan ændre det.

I foråret 2021 tog jeg kursus i Acceptance and Commitment Therapy og Compassion Focused-Therapy for Eating Disorder. Tilgangene komplementere hinanden og er ideelle i arbejdet med forstyrret spisning.

På nuværende tidspunkt er jeg i gang med et kursus i Dialektisk Adfærds Terapi og til september 2021 starter jeg på kandidaten “Idræt og Sundhed” i Odense.

Jeg har selv en lang historie med forstyrret spisning, overspisning, manglende træningsmotivation, der endte med træningsafhængighed. Jeg har selv taget rejsen og trods den er hård, så er den det hele værd. Jeg ville ønske at jeg selv havde rakt ud efter hjælp noget før. Det og meget mere, kan du læse om HER.