Klientudtalelser

Maja

Hvis du har brug for en at snakke med om at få et sundt forhold til mad, så kan jeg varmt anbefale Maia. Hun er lyttende og problemløsende og har givet mig redskaber som jeg kan arbejde med. Hvis det ikke lige har fungeret, har hun fundet alternative løsninger og kommet med gode råd. Hvis man selv har viljen til at ændre nogle små ting i sin hverdag, kan man nå rigtig langt og det har jeg egentlig altid godt vidst, men jeg har altid haft et “enten eller” forhold til mine spisevaner og Maia har hjulpet mig med at finde den gyldne middelvej. Så jeg takker! Der er vej endnu, men nu kan jeg arbejde mig hen imod en bedre livsstil.”

Cecilie

”Jeg har haft et kostvejledningsforløb med Maia – dette er foregået over telefonen fordi vi ikke bor tæt på hinanden. Det har været et super fedt forløb, der virkelig har haft en gavnlig effekt på mig på flere måder. Jeg har fået mere energi, både i dagligdagen men også under træning, jeg har fået pænere hud og så har jeg tabt mig og generelt ser min krop bare sundere ud.
Jeg er blevet meget mere opmærksom på at få spist rigtigt, og ikke mindst at få spist nok af grøntsager og frugt, samt ideer til sunde mellem snacks. Jeg er også blevet mere opmærksom på de ting jeg har måttet skære ned på feks vin og saftvand, og det har været rigtig rart. Jeg er kommet dertil nu at jeg ikke skal tænke så meget over hvad der kommer i kurven når jeg køber ind, fordi jeg helt automatisk køber og planlægger retter med masser af sunde ting i. Jeg har tænkt mig at fortsætte 100% med de tiltag der er blevet taget og glæder mig meget til at se de fremtidige resultater. Maia er rigtig sød, nem at snakke med og god til at guide.”

Heidi

”Kan på det varmeste anbefale Maia. Hun lytter til ens behov, og kommer med en masse gode værktøjer. Har fået en meget bedre forståelse til mig selv, kost og træning.”

Maria

”Tak for et enormt lærerigt forløb. Jeg har fået indsigt i mine spisevaner og mønstre, samt redskaber til, hvordan jeg kan arbejde med disse. Maia er super engageret og har en fantastisk indlevelsesevne. 10/10 would recommend!!”.

Julie

”Jeg har været i et forløb hos Maia, og jeg kan kun anbefale dette til andre. Jeg har fået redskaber til mere madro, som jeg efter endt forløb stadig bruger. Jeg er blevet langt mere bevidst om mig selv og mine tanker samt hvordan disse påvirker min adfærd, herunder spisevaner. Maia har ved hver eneste samtale været lyttende, forstående, engageret – hun ved altså hvad hun snakker om Jeg glæder mig til fortsat at udvikle mig. Tak for det, Maia!”.

Linette

”Det har været et lærerigt forløb sammen med Maia, hvor hun har givet mig indblik i mine mønstre og nye måder at se mad på. Maia har været meget forstående, og har tilpasset mit forløb til min hverdag. Maia er behagelig, sød og nem at snakke med og dømmer ikke. Hun vil kun en det bedste og hjælpe en godt på vej.”

Ditte

”Jeg vil klart anbefale sådan et forløb til enhver, som godt kunne bruge både vejledning i træning og teknikker, men allervigtigst madro!
Forløbet har klart givet mig nogle redskaber til at slappe af og mærke efter lyst og sult. Nu kan jeg sagtens smide slik ud eller lade en pakke menu chips ligge uden at fråde hele posen – ja det lyder utænkeligt. Derudover har jeg fundet en kæmpe glæde ved styrketræning, dét at være sikker på ens træning er korrekt udført og målrettet giver en form for selvtillid og ro. Der er stadig noget vej til at jeg har 100% ”detoxet min hjerne” for kur-mentaliteten, men jeg er godt på vej og det skyldes udelukkende et forløb med fleksibilitet, imødekommenhed og selvbestemmelse. Så tusinde tak for det.”

Vil du i et forløb? Skriv til kontakt@maiabjerregaard.dk